Talent menadžment program

Generali Osiguranje Srbija sprovodi Talent Menadžment program od 2014. godine. Želja nam je da identifikujemo najbolje ljude, da ih razvijamo i zadržimo, kao i da stvaramo globalnu bazu talenata koja će obezbediti dugoročni poslovni razvoj na nivou cele grupe.

Ovaj program talentima pruža mogućnost da usavrše stručna znanja i unaprede veštine koje odlikuju vrhunske lidere.

Talentima se pruža šansa da uče od najboljih i da se oprobaju u svom poslu u nekoj od članica Generali grupe.

Pored usavršavanja u matičnoj kompaniji i prakse u nekoj od članica Generali grupe, u okviru programa organizuje se i poseta sedištu Generali grupe u Trstu.

TOP TALENT PROGRAM

Top Talent program se sprovodi jednom godišnje u organizaciji Generali CEE Holdinga. Program je namenjen zaposlenima na menadžerskim položajima za koje se smatra da imaju veliki potencijal za dalji razvoj i koji planiraju da grade karijeru u okviru Generali grupe.

Program se sastoji iz sedam modula, organizovanih u godinu dana. Osim usavršavanja stručnih znanja, radeći na zajedničkim projektima učesnici programa unapređuju liderske veštine i sposobnosti i razmenjuju iskustva i znanja sa kolegama iz regiona.

GROUP TALENT PROGRAM

Razvoj talenata u Generali grupi sprovodi se kroz raznovrsne inicijative u zemlji i inostranstvu: rad uz iskusne kolege, rad s mentorima iz cele grupe, rad na projektima, rad u inostranstvu.

Program podrazumeva i partnerstvo sa INSEAD Business School, čiji je cilj razvoj liderskih veština talenata (Leading People), njihovo upoznavanje sa strateškim alatima i digitalnim inovacijama koje bi trebalo da im pomognu da spremnije reaguju na sve zahtevnije potrebe tržišta i očekivanja klijenata (Leading Change).

Takođe, program se zasniva na jednogodišnjem mentorskom radu senior lidera sa talentovanim menadžerima širom cele Grupe.