Član Upravnog odbora Društva

Mladen Ostojić, član Upravnog odbora Društva za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondom

Mladen OstojićRođen je 22. jula 1976. godine u Beogradu. Diplomirao je 1999. godine na Fakultetu za Internacionalni menadžment u Beogradu. Specijalizirao je finansijski menadžment 2002. godine na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a master diplomu stekao je na Evropskom Univerzitetu u Beogradu.

Karijeru u Generali Osiguranju započeo je 2003. godine kao menadžer za ljudske resurse, a 2006. godine dolazi na rukovodeću poziciju u Sektoru za ljudske resurse. Godine 2007. postao je pridruženi član Izvršnog odbora Generali Osiguranja, odgovoran za ljudske resurse i logistiku.

Obim odgovornosti širi posle dve godine, kada uz postojeća zaduženja postaje odgovoran za prodajnu silu neživotnih osiguranja za kompanije u Srbiji i Crnoj Gori. Istovremeno, postavljen je na mesto člana Odbora za rizike i na poziciju regionalnog menažera za kompanije u Crnoj Gori.

Od 2010. godine pridruženi je član Izvršnog odbora Generali Osiguranja, odgovoran za životno osiguranje, ljudske resurse i organizaciju, logistiku, bancasurance i prodajnu silu neživotnih osiguranja za kompanije u Srbiji i Crnoj Gori, te član Odbora za rizike, investicije i naknade.