Mladen Ostojić

Član Odbora direktora Društva za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondom

Mladen OstojićRođen je 22. jula 1976. godine u Beogradu. Diplomirao je 1999. godine na Fakultetu za Internacionalni menadžment u Beogradu. Specijalizirao je finansijski menadžment 2002. godine na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a master diplomu stekao je na Evropskom Univerzitetu u Beogradu.

Karijeru u Generali Osiguranju Srbija započeo je 2003. godine kao menadžer za ljudske resurse, a 2005. godine dolazi na poziciju direktora Direkcije za ljudske resurse. Godine 2007. postao je pridruženi član Izvršnog odbora Generali Osiguranja Srbija, odgovoran za ljudske resurse i logistiku.

Obim odgovornosti širi posle dve godine, kada uz postojeća zaduženja postaje odgovoran za prodajnu silu neživotnih osiguranja za kompanije u Srbiji i Crnoj Gori. Istovremeno, postavljen je na mesto člana Odbora za rizike.

Od 2010. godine, kao pridruženi član Izvršnog odbora Generali Osiguranja Srbija, postaje odgovoran i za životno osiguranje i bancassurance. Od 2012. član je Izvršnog komiteta, a od 2014. odgovoran je i za procese koji postaju deo Direkcije za ljudske resurse i organizaciju.

Danas je član Izvršnog komiteta odgovoran za životno osiguranje, bancassurance, ljudske resurse i organizaciju. Član je Odbora direktora i Izvršni direktor Društva za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondom Generali, Odbora direktora Generali Osiguranja Montenegro, Odbora za rizike, Investicionog odbora i Odbora za naknade, kao i član Nadzornog odbora u kompaniji Blutek auto.